Paine de casa cu iaurt

de mihaelaM in Piine, 26 Mai 2011 | 3523 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g faina
  • 400ml iaurt de baut
  • 5linguri sifon
  • drojdie (cat o nuca)
  • sare
  • 2oua(unul pt uns)
  • 50g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine de casa cu iaurt:

Am cernut faina intr-un lighenas, dupa care am facut in mijloc un cuib si am adaugat toate ingredientele.Am amestecat pana ce nu s-a mai lipit aluatul de maini(daca e nevoie mai adaugati faina).

Am lasat aluatul sa creasca timp de 30min apoi am pus in tavi,dar nu inainte de a unge tavile cu ulei si a le tapeta cu faina.

Am batut un ou iar cu o pensula am uns painea si am pus-o la cuptorul gata incins.

pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine de casa cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Painici cu lapte (Anpan bread)