Pâine de ton cu creveti

de Catalina L in Ton, 2 Apr 2016 | 753 vizualizari

 

O reteta savuroasa cu ton si creveti in forma de chec, foarte ușor de făcut.
http://leblogdecata.blogspot.com/2016/03/paine-de-ton-cu-creveti.html

 

INGREDIENTE

  • o conserva de 265 g de ton natur
  • 70 g de concentrat de tomate
  • 2 oua
  • 2 linguri pline de amidon de porumb (Maïzena)
  • 1 felie de pâine
  • 70 g cascaval ras
  • 3 linguri de smântână
  • 2 capacele de coniac
  • 10 creveți cruzi sau fierti
  • sare și piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pâine de ton cu creveti:

Se scurge tonul și se toarnă în bolul robotului. Se adaugă pasta de tomate, amidonul de porumb, pâinea maruntita, smântâna și treptat ouăle.


Se amestecă bine pentru a se obține o compozitie omogena. Se adaugă brânza rasă, sare și piper.


Decorticati crevetii.


Ungeti o forma de chec.


Se toarnă jumătate din preparat, se depun crevetii taiati in 2 in lungime si se acopera cu restul din preparat.


Coaceti la cuptor in bain-marie la 180 ° timp de 1 oră (acoperiti cu o folie de aluminium după 30 de minute).


Lasati sa se raceasca .


Taiati-l felli si serviti natur sau cu o salata verde.


Pastrati la rece.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pâine de ton cu creveti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Gherca Daniela 1

03.04.2016, 08:57

Rahela Velicu 1

04.04.2016, 12:34

Camelya 1

04.04.2016, 15:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă din cotlet de porc

de Ancutsa 5

ieri la 22:04

Tort Împărătesc

de Ancutsa 5

ieri la 21:33

Pui intreg cu legume la cuptor

de Ancutsa 5

ieri la 20:50

Desert prajitura cu vanilie si fructe de padure

de Ancutsa 5

ieri la 20:31

Desert inghetata de cafea si ciocolata

de Ancutsa 5

ieri la 20:19

RETETA RECOMANDATA
Ton cu ceapa si rosii cherry