Paine Dukan cu branza

de Valclaudia in Piine, 8 Mai 2015 | 1593 vizualizari

 

se poate servi incepand cu faza de atac

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura seminte de chia
  • 3 oua
  • 2 lingurite amidon de porumb
  • 5 linguri branza de vaci degresata
  • 5 linguri de iaurt degresat
  • sare dupa gust
  • 4 lingurite apa rece
  • 8 linguri tarate de ovaz
  • 1 plicdrojdie uscata
  • seminte de susan si de mac pentru presarat deasupra
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine Dukan cu branza:

Preincalzim cuptorul la 200 grade.


Dizolvam amidonul in 4 lingurite apa rece.


Batem spuma albusurile cu un praf de sare.


Incorporam in spuma amidonul lichid.


Mixam galbenusurile cu branza, iaurtul,putina sare si semintele de chia.


Taratele le punem intr-un bol si le amestecam cu drojdia uscata, apoi le presaram peste amestecul de galbenusuri, omogenizam.


Incorporam apoi cu o spatula albusurile in galbenusurile cu tarate. Amestecam usor sa nu iasa aerul din spuma de albusuri.


Tapetam o tava de cozonac cu hartie de copt.


Turnam amestecul in tava, nivelam si presaram seminte de mac si de susan pentru decor.


Dam tava la cuptor pentru 10 minute la 200 grade, apoi reducem temperatura la 150 grade si lasam painea la copt alte 40 minute.


Oprim cuptorul, lasam painea sa se racoreasca in cuptor cu usa intredeschisa pentru 10 minute.


Scoatem painea din cuptor, apoi din tava, indepartam hartia de copt si o lasam la racit pe un gratar.


Portionam cand e racita complet si servim cu crema de branza degresata.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine Dukan cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
269.99 lei
202.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mirela0911 1

09.05.2015, 09:07

O fi tare buna!

mihaelar63 1

09.05.2015, 10:38

Ce combinatii cu seminte faci

Rocsi 1

09.05.2015, 21:21

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

8010 puncte

Rocsi

6200 puncte

Constelatialeu

5610 puncte

mihaelar63

5260 puncte

RODIMUR

4790 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paine impletita in sase