Paine dulce cu piersici si migdale

de alldaycooking in Prajituri, 17 Oct 2012 | 1106 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 320 gr faina
  • 25 gr drojdie proaspata
  • 100 ml apa calduta
  • 40 gr unt
  • 3 linguri fructoza
  • 110 gr piure de piersici
  • 1 ou
  • 5 linguri migdale macinate
  • 1 piersica
  • putina scortisoara macinata
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine dulce cu piersici si migdale:

Intr-un castron am pus faina, iar la mijlocul acesteia am facut o adancitura in care am adaugat drojdia maruntia, fructoa si apa calduta. Am lasat 15 minute la loc cald. Am adaugat treptat la compozitia de mai sus oul batut, apoi untul topit, piure-ul de piersica si in final migdalele macinate. Compozitia rezulatata era destul de moale si lipicioasa.Am lasat la loc calda sa cresca pana si-a dublat volumul.


Piersica am taiat-o cubulete pe care le-am presarat cu putina scortisoara. Am adaugat piersicile la aluat si am amestecat pentru a fi incorporate.


Am pus aluatul intr-o tava de cozonac si am copt la 180 de grade Celsius pana cand a fost frumos rumenit. Cand am scos din cuptor am presarat zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine dulce cu piersici si migdale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Bya Ralu 1

17.10.2012, 16:02

Lau 1

17.10.2012, 16:23

place

lilik 1

17.10.2012, 22:43

o bunatate super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tortellini cu sunca si sos cremos

ieri la 18:46

Ciorbă de cartofi cu afumături

de RODIMUR 5

ieri la 17:51

Pui prajit

de xana 5

ieri la 15:06

Desert tort spirala cu crema de cafea si mascarpone

de Oana 9

ieri la 13:37

RETETA RECOMANDATA
Paine integrala de casa umpluta cu masline si branza