Paine dulce cu piersici si migdale

de alldaycooking in Prajituri, 17 Oct 2012 | 1818 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 320 gr faina
  • 25 gr drojdie proaspata
  • 100 ml apa calduta
  • 40 gr unt
  • 3 linguri fructoza
  • 110 gr piure de piersici
  • 1 ou
  • 5 linguri migdale macinate
  • 1 piersica
  • putina scortisoara macinata
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine dulce cu piersici si migdale:

Intr-un castron am pus faina, iar la mijlocul acesteia am facut o adancitura in care am adaugat drojdia maruntia, fructoa si apa calduta. Am lasat 15 minute la loc cald. Am adaugat treptat la compozitia de mai sus oul batut, apoi untul topit, piure-ul de piersica si in final migdalele macinate. Compozitia rezulatata era destul de moale si lipicioasa.Am lasat la loc calda sa cresca pana si-a dublat volumul.


Piersica am taiat-o cubulete pe care le-am presarat cu putina scortisoara. Am adaugat piersicile la aluat si am amestecat pentru a fi incorporate.


Am pus aluatul intr-o tava de cozonac si am copt la 180 de grade Celsius pana cand a fost frumos rumenit. Cand am scos din cuptor am presarat zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine dulce cu piersici si migdale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Bya Ralu 1

17.10.2012, 16:02

Lau 1

17.10.2012, 16:23

place

lilik 1

17.10.2012, 22:43

o bunatate super

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

5498 puncte

Panacris

4570 puncte

mirela0911

2459 puncte

 Adi

2000 puncte

mihaelar63

1874 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Miel cu rosii si spanac
  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chifla cu branza Camembert, rozmarin si nuci pecan