Paine Floare

de diana_k in Piine, 19 Noi 2012 | 3065 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 550 g faina alba
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita si jumatate sare
  • 2 lingurite miere de albine
  • 250 ml lapte caldut
  • 100 ml apa calduta
  • 7 g drojdie uscata
  • cateva linguri de susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine Floare:

In cuva masinii de paine se pune faina cernuta in prealabil, intr-un colt sarea, iar in coltul opus restul ingredientelor.


Se porneste masina pe programul de framantat. Se lasa aluatul la crescut in cuva s-au in alt vas, la loc cald si ferit de curenti de aer rece, acoperit cu un prosop curat.


Se imparte in 6 bucati, din fiecare se modeleaza cate o bila. Una se aseaza in mijloc si restul in jurul ei, formand astfel o floare.

Se unge cu ou si se presara cu seminte de susan.


Se mai lasa la crescut inca 20-30 minute, apoi se coace la 200 grade C timp de 25 minute.

Imediat ce se scoate painea din cuptor se acopera cu un prosop ud.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine Floare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

diana_k 1

20.11.2012, 12:40

va multumesc, ma bucur ca va place painica mea!

Mihaela11_jo 1

20.11.2012, 16:10

Delicioasa si aspectuoasa

Ligia Bxl 1

22.11.2012, 13:01

ca de magazin

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paine impletita cu mac