Paine floarea soarelui

de mihaelaM in Piine, 25 Apr 2011 | 1615 vizualizari

 

multumesc Corinei de inspiratie

 

INGREDIENTE

  • 500gr faina
  • 2linguri zahar
  • 2oua
  • 3linguri otet de mere
  • un cubulet de unt
  • drojdie cat o nuca
  • 200ml apa
  • sare
  • mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine floarea soarelui:

Apa am incalzit-o si tot aici am pus si cubul de unt pt a se topi.


Am cernut faina si am format un cuib in mijloc si am pus toate ingredientele mentionate mai sus si apa cu untul si am inceput sa framant.Se framanta pana ce aluatul nu se mai lipeste de maini,daca mai e nevoie mai puneti faina.


Dupa ce am framantat bine aluatul l-am acoperit cu un prosop timp de 30 min.


Dupa cele 30 min am format floarea si am pus-o intr-o tava unsa cu ulei si un praf de faina .Am dat-o la cuptor cam 45 min.POFTA MARE!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine floarea soarelui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

kamy 1

26.04.2011, 20:53

ce bine ti-a iesit

mihaelaM 1

27.04.2011, 11:03

Multumesc pt aprecieri Camy

mihaelaM 1

27.04.2011, 11:30

multumesc foarte mult si celor din umbra

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi aromatizați, la cuptor

de vasimur 3

ieri la 19:41

Desert Tarta Padurea Neagra- Black Forest Pie

de Oana 9

ieri la 17:28

Aperitiv tarta cu ciuperci si spanac

de Oana 9

ieri la 17:07

RETETA RECOMANDATA
Paine de casa din faina alba