Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Am pregătit o pâine care mi-a plăcut mult și vă invit să o încercați.
Se amestecă făina cu drojdia şi se lasă 15 minute. Apa se încălzeşte şi se dizolvă sarea în ea(cam o linguriţă). Se pun uleiul şi apa în făină şi se frământă 10 minute să se activeze glutenul.
Se lasă la dospit să-şi dubleze volumul. Se fac 2 suluri lungi care se taie pe mijloc şi se ung cu puţin pesto peste care se presară boia iute. Se închid şi se coc până se auresc pe deasupra.
1
Puteţi să le daţi diverse forme sau să faceţi mai multe pâinici.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult