Paine impletita

de Lau in Piine, 14 Mar 2011 | 1478 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 2 oua
  • 1 lingura sare
  • 3 linguri de zahar
  • 30g drojdie
  • 50 g ulei
  • apa pentru framantat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine impletita:

Se pune faina intr-un lighean, se face o gaura la mijloc unde se adauga drojdia, un ou, uleiul, sarea, zaharul. Se amesteca cu o lingura faina si se lasa 15 min sa fac basici, dupa care framantam coca pana nu se lipeste de maini. O lasam sa creasca o ora, dupa care luam cam jumatate din coca si o impartim in 6. Ungem tava cu ulei, luam cate o bucata si o facem snur. Impletim cate 2, asezam in tava, impletim iar 2 bucati, punem in tava langa prima. Impletim si ultimele 2 bucati si asezam in mijloc deasupra la cele 2 impletituri.


Ungem cu oul batut cu o lingurita de ulei si un pic de zahar, daca dorim putem pune si seminte de in. Dam la cuptorul incalzit pana se rumeneste. Cand o scoatem o ungem cu apa si o acoperim cu un ceolofan si deasupra un prosop.


Repetam operatiunea pana terminam coca.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine impletita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Lau 1

15.03.2011, 13:14

motan

Lau 1

15.03.2011, 13:14

elena

adry88 1

26.05.2011, 12:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza dulce si visine

de GeorgiG 5

ieri la 22:22

Chec cu oreo si ciocolata

de GeorgiG 5

ieri la 21:46

Tort cu capsuni

de GeorgiG 5

ieri la 20:34

Rasucite cu branza

de GeorgiG 5

ieri la 18:53

RETETA RECOMANDATA
Lipii-reteta bunicii