Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Am masina de paine, dar am vrut sa fac ceva mai... altfel :D Sa mearga de-o calavie :)))
In masina de facut paine se adauga ingredientele, in ordinea inscrisa, se alege meniul de framantare si dospire si se actioneaza butonul de pornire. ( Ingredientele se pot framanta si cu mana, cu conditia ca drojdia sa fie amestecata initial cu zaharul. )
Cand aluatul si-a dublat volumul la dospire, se imparte in doua jumatati egale care se intind si se impletesc. Asezam impletitura intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, acoperim cu un prosop si lasam la loc cald sa creasca , cca 20 minute. Stropim painea necoapta cu apa si presaram mac pe toata suprafata.
Coacem in cuptorul incins, la foc potrivit, 40-45 minute. Obtinem o paine extrem de pufoasa, dulceaga si cu coaja subtire .
1
Cantitatile ingredientelor sunt calculate pentru o paine de 1000 g.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult