Paine integrala cu seminte si tarate

de Valclaudia in Piine, 8 Iun 2017 | 184 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 plic drojdie uscata
  • 1 lingurita rasa sare de mare
  • 180 gr fulgi de secara
  • 80 gr fulgi fini de grau
  • 3 linguri cu varf faina de in
  • 2 linguri cu varf seminte de in
  • 5 linguri seminte de floarea soarelui
  • 4 linguri fulgi de ovaz
  • 500 ml apa calduta
  • seminte de susan alb de presarat deasupra (cca 2 linguri)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine integrala cu seminte si tarate:

Preincalzim cuptorul la 50 grade C.


Punem intr-un vas incapator drojdia, sarea si toate tipurile de faina si tarate si toate semintele, mai putin cele de susan.


Adaugam apa calduta, amestecam si obtinem o compozitie lipicioasa.


Tapetam vasul de yena cu hartie de copt, asezam compozitia obtinuta in vas, nivelam cu lingura si presaram deasupra semintele de susan.


Acoperim vasul de yena cu capacul, dam vasul la dospit in cuptor pentru 45 minute.


Dupa scurgerea acestui timp, ridicam temperatura la 180 grade C, indepartam capacul de pe vasul de yena, setam functia de coacere cu ventilatie si coacem painea in aceste conditii, 40 minute.


Scoatem painea coapta din cuptor, apoi din vasul yena pe un gratar, lasam la racit complet, apoi feliem painea si servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine integrala cu seminte si tarate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

mirela0911 1

12.06.2017, 12:29

O mananc goala!

Camelya 1

13.06.2017, 11:41

Buna painica!

noiinbucatarie 1

13.06.2017, 15:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Paine cu faina alba si tarate de grau