Piadine de mamaliga

de Lily_Musat in Piine, 14 Mar 2011 | 2829 vizualizari

 

De cate ori nu ati facut mamaliga, apoi ce a ramas ati aruncat! Nu mai aruncati mamaliga ramasa, deoarece uitati ce minunatii puteti sa faceti cu ea.
Rezultatul este delicios. Gustul de malai este extraordinar. Merg alaturi de orice mancare in loc de paine. Nu contin absolut nici picatura de grasime!
Incercati reteta si veti fi incantati de rezultat

 

INGREDIENTE

  • 400 grame mamaliga,
  • 600 grame faina.
Portii: 23
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piadine de mamaliga:

Sfaramitati mamaliga cu mainile. Adaugati treptat faina si framantati pana se incorporeaza toata in mamaliga si nu mai se lipeste de maini. Din aluatul rezultat faceti bile de aproximativ 35 de grame fiecare. Intindeti fiecare biluta de aluat cu vergeaua, punand faina tot timpul sa nu se lipeasca. Luati o tigaie (eu am tigaie Tefal) neunsa si la foc potrivit coaceti piadinele cca 4 minute pe fiecare parte. Se vor umfla.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piadine de mamaliga" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Lily_Musat 1

15.03.2011, 14:06

Se inmoaie dupa cateva ore. Sunt super si pentru shaworma

dentistutza 1

15.03.2011, 17:25

wow, ce idee buna!!

adry88 1

26.05.2011, 12:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lasagna cu legume
  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

  • 25

    V

  • 26

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mamaliga la cuptor cu Chorizo, branza Feta si masline verzi