Paine neagra cu seminte si topping de cascaval

de Valclaudia in Piine, 19 Iul 2015 | 2823 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cub drojdie proaspata
  • 320 gr. faina 650
  • 60 gr. seminte de susan
  • 100 gr. seminte de floarea soarelui
  • 25 gr. seminte de in
  • 2 linguri faina de in
  • 3 linguri tarate de grau
  • 1 lingurita rasa de sare
  • 1 lingurita indulcitor
  • 2 linguri seminte de chia
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • cca 250 ml apa calduta
  • 1 albus de ou
  • cca 70 gr. cascaval taiat cubulete
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine neagra cu seminte si topping de cascaval:

Punem drojdia intr-un vas incapator, adaugam sarea si indulcitorul.


Amestecam sa se lichefieze drojdia, apoi punem apa calduta.


Punem pe rand semintele, faina de in si taratele de grau.


Amestecamingredientele, apoi adaugam faina 650.


Picuram din cand in cand ulei de masline.


Lasam aluatul la odihnit cel putin o ora in loc ferit de curenti.


Preincalzim cuptorul la 175 grade.


Asezam in tava hartie de copt.


Modelam painea dupa preferinta si o asezam in tava.


Ungem painea cu albus batut, presaram din belsug seminte de chia.


Din loc in loc asezam bucatele de cascaval.


Mai lasam la dospit in tava inca 30 minute, apoi dam painea la cuptor in jur de 40 minute.


Lasam painea la racit, feliem si servim.


Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine neagra cu seminte si topping de cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Gherca Daniela 1

19.07.2015, 21:59

-Licurici- 1

19.07.2015, 22:21

Rocsi 1

20.07.2015, 13:57

Vreau si eu paine calda...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

katty

5306 puncte

Rocsi

5067 puncte

mirela0911

4906 puncte

 Adi

2951 puncte

RODIMUR

2046 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tocana padurarului
  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui la tigaie, cu ciuperci si smantana

de RODIMUR 7

pe 09.08 la 21:31

Desert prajitura cu urda si bezea

pe 09.08 la 19:36

Desert cu zmeura, ciocolata si lamaie

de Rocsi 9

pe 09.08 la 18:26

Salata mediteraneana, cu paste, ton, rosii cherry si pesto

de RODIMUR 7

pe 09.08 la 14:33

Mancare scazuta de cartofi cu castraveti in saramura

de Adi 4

pe 09.08 la 12:22

RETETA RECOMANDATA
Lipie