Paine neagra cu seminte si topping de cascaval

de Valclaudia in Piine, 19 Iul 2015 | 2201 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cub drojdie proaspata
  • 320 gr. faina 650
  • 60 gr. seminte de susan
  • 100 gr. seminte de floarea soarelui
  • 25 gr. seminte de in
  • 2 linguri faina de in
  • 3 linguri tarate de grau
  • 1 lingurita rasa de sare
  • 1 lingurita indulcitor
  • 2 linguri seminte de chia
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • cca 250 ml apa calduta
  • 1 albus de ou
  • cca 70 gr. cascaval taiat cubulete
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine neagra cu seminte si topping de cascaval:

Punem drojdia intr-un vas incapator, adaugam sarea si indulcitorul.


Amestecam sa se lichefieze drojdia, apoi punem apa calduta.


Punem pe rand semintele, faina de in si taratele de grau.


Amestecamingredientele, apoi adaugam faina 650.


Picuram din cand in cand ulei de masline.


Lasam aluatul la odihnit cel putin o ora in loc ferit de curenti.


Preincalzim cuptorul la 175 grade.


Asezam in tava hartie de copt.


Modelam painea dupa preferinta si o asezam in tava.


Ungem painea cu albus batut, presaram din belsug seminte de chia.


Din loc in loc asezam bucatele de cascaval.


Mai lasam la dospit in tava inca 30 minute, apoi dam painea la cuptor in jur de 40 minute.


Lasam painea la racit, feliem si servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine neagra cu seminte si topping de cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Gherca Daniela 1

19.07.2015, 21:59

-Licurici- 1

19.07.2015, 22:21

Rocsi 1

20.07.2015, 13:57

Vreau si eu paine calda...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

RETETA RECOMANDATA
O paine frumoasa