Paine neagra cu seminte si topping de cascaval

de Valclaudia in Piine, 19 Iul 2015 | 4290 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cub drojdie proaspata
  • 320 gr. faina 650
  • 60 gr. seminte de susan
  • 100 gr. seminte de floarea soarelui
  • 25 gr. seminte de in
  • 2 linguri faina de in
  • 3 linguri tarate de grau
  • 1 lingurita rasa de sare
  • 1 lingurita indulcitor
  • 2 linguri seminte de chia
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • cca 250 ml apa calduta
  • 1 albus de ou
  • cca 70 gr. cascaval taiat cubulete
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine neagra cu seminte si topping de cascaval:

Punem drojdia intr-un vas incapator, adaugam sarea si indulcitorul.

Amestecam sa se lichefieze drojdia, apoi punem apa calduta.

Punem pe rand semintele, faina de in si taratele de grau.

Amestecamingredientele, apoi adaugam faina 650.

Picuram din cand in cand ulei de masline.

Lasam aluatul la odihnit cel putin o ora in loc ferit de curenti.

Preincalzim cuptorul la 175 grade.

Asezam in tava hartie de copt.

Modelam painea dupa preferinta si o asezam in tava.

Ungem painea cu albus batut, presaram din belsug seminte de chia.

Din loc in loc asezam bucatele de cascaval.

Mai lasam la dospit in tava inca 30 minute, apoi dam painea la cuptor in jur de 40 minute.

Lasam painea la racit, feliem si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine neagra cu seminte si topping de cascaval" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine de casa bogata in fibre