Paine pentru mic dejun

de janet in Piine, 12 Iul 2010 | 3946 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -aluat simplu de paine
  • -3 oua
  • -un ardei iute verde
  • -3 bucati de carnat proaspat
  • -50 gr.cascaval
  • -50 gr.telemea
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine pentru mic dejun:

Intr-o tigaie punem la incins 50 ml ulei in care vom pune carnatul scos din membrana,amestecam ,lasam sa-si schimbe culoarea si adaugam ceapa taiata marunt si ardeiul. Calim 2 minute si adaugam ouale. Amestecam totul si cand oul incepe sa se coaguleze oprim focul. Lasam la o parte si pregatim aluatul.

Cum spuneam ,aluatul este simplu: faina,apa ,drojdie si o lingura de ulei. Cind a crescut,il punem pe planseta infainata si sucim o foaie mai grosuta.Peste foaia de aluat punem amestecul de cirnati cu ou.Rulam si punem intr-o tava de cozonac ,unde il lasam cam 15 min.la crescut.
Dupa ce a crescut ,ungem cu ou batut si punem la cuptorul de dinainte incins cam 30-35 de min.

Cand este gata lasam sa se raceasca, feliem si servim langa o cana de lapte batut, asa cum am facut eu.

Este grozava, cu laptele rece de la frigider...il ador!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine pentru mic dejun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

onuta 1

12.07.2010, 23:27

chgiar ca.ce bunatate.mai ales dimineata.

nadina73 1

17.07.2010, 02:06

gata am pus eu furca furataa fost un hot,super idie e la favo deja 5 furcu

janet 1

18.07.2010, 17:37

Ma simt onorata , ca ati ales sa puneti reteta la favorite! Se poate face cu ce dorim ,cu ce avem la indemina...mie imi place calda, cum imi place piinea de obicei!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose "Japoneze"