Paine pentru mic dejun

de janet in Piine, 12 Iul 2010 | 1839 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -aluat simplu de paine
  • -3 oua
  • -un ardei iute verde
  • -3 bucati de carnat proaspat
  • -50 gr.cascaval
  • -50 gr.telemea
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine pentru mic dejun:

Intr-o tigaie punem la incins 50 ml ulei in care vom pune carnatul scos din membrana,amestecam ,lasam sa-si schimbe culoarea si adaugam ceapa taiata marunt si ardeiul. Calim 2 minute si adaugam ouale. Amestecam totul si cand oul incepe sa se coaguleze oprim focul. Lasam la o parte si pregatim aluatul.


Cum spuneam ,aluatul este simplu: faina,apa ,drojdie si o lingura de ulei. Cind a crescut,il punem pe planseta infainata si sucim o foaie mai grosuta.Peste foaia de aluat punem amestecul de cirnati cu ou.Rulam si punem intr-o tava de cozonac ,unde il lasam cam 15 min.la crescut.

Dupa ce a crescut ,ungem cu ou batut si punem la cuptorul de dinainte incins cam 30-35 de min.


Cand este gata lasam sa se raceasca, feliem si servim langa o cana de lapte batut, asa cum am facut eu.


Este grozava, cu laptele rece de la frigider...il ador!


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine pentru mic dejun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

onuta 1

12.07.2010, 23:27

chgiar ca.ce bunatate.mai ales dimineata.

nadina73 1

17.07.2010, 02:06

gata am pus eu furca furataa fost un hot,super idie e la favo deja 5 furcu

janet 1

18.07.2010, 17:37

Ma simt onorata , ca ati ales sa puneti reteta la favorite! Se poate face cu ce dorim ,cu ce avem la indemina...mie imi place calda, cum imi place piinea de obicei!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Palanețe (cocoradă) cu branza