Paine pufoasa cu iaurt

de nadina73 in Piine, 27 Iun 2010 | 5943 vizualizari

 

sincer e prima data cand fac ,e foarte buna

 

INGREDIENTE

  • 250 g iaurt natural
  • 1 ou
  • 430 g faina alba
  • 10 g drojdie
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingurita de zahar
  • ulei de masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine pufoasa cu iaurt:

Se pun toate ingredientele in masina de paine si se lasa la programul de framantat /dospit.

Cand aluatul a dospit se unge o tava si se pune in forma dorita se lasa sa mai creasca 15 minute la un loc caldut ferit de curent ,dupa care se unge cu putin ulei si se pune la cuptor pentru 30 minute la 160 grade.

Este foarte pufoasa si buna,sincer nu am crezut ca va iesi ceva bun dar e super buna si tocmai de acea am zis sa va impartasesc si voua reteta

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine pufoasa cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

nadina73 1

06.07.2010, 22:52

madi incearc-o e super buna

nadina73 1

06.07.2010, 22:52

mena

Bucataras Medi 1

07.07.2010, 19:29

nadina, te pup si te imbratisez.................ce faci , esti bine?.Mi-ai scris ca am un mesaj pe mess dar nu stiu nimic de el, nu l-am gasit.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Painici cu lapte si unt