Paine sarbeasca

de nadina73 in Piine, 3 Noi 2010 | 13522 vizualizari

COMENTARII (40)

nadina73 1

04.11.2010, 17:53

da flroi e fierbinte

nadina73 1

04.11.2010, 17:53

lacramioara

nadina73 1

04.11.2010, 17:54

ionix banuiesc ca pt sotu nu pt tine?

nadina73 1

04.11.2010, 17:54

medi

nadina73 1

04.11.2010, 17:54

azizmerita sa incerci

nadina73 1

04.11.2010, 17:55

adriana bobu

nadina73 1

04.11.2010, 17:55

eluta vrei un colt sa inteleg?

jolygina 1

07.11.2010, 21:41

ce interesanta e reteta ,stiu ca sarbi sunt foarte gospodari chiar am cativa prieteni

Anastasia 1

01.10.2012, 14:51

Superba painea Nadina la 180 de grade e bine sau 200 ?

nadina73 1

02.10.2012, 17:02

Anasasia iubita la 200 e foarte mult,eu de obicei la paine pun la 160-180 cel mult.Pup si o zi buna

Anastasia 1

03.10.2012, 09:43

Multumesc Nadina, imi notez si fuga la cuptoras

nadina73 1

05.10.2012, 23:07

RuxyRux 1

05.10.2012, 23:11

Am preparat-o si eu mai demult...e minunata Nadinuta mea draga!!!!

nadina73 1

07.10.2012, 00:27

Ruxy

RuxyRux 1

07.10.2012, 00:37

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paine in vas roman