Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de nadina73 in Piine, 3 Noi 2010 | 13377 vizualizari
nadina73 1
da flroi e fierbinte
lacramioara
ionix banuiesc ca pt sotu nu pt tine?
medi
azizmerita sa incerci
adriana bobu
eluta vrei un colt sa inteleg?
jolygina 1
ce interesanta e reteta ,stiu ca sarbi sunt foarte gospodari chiar am cativa prieteni
Anastasia 1
Superba painea Nadina la 180 de grade e bine sau 200 ?
Anasasia iubita la 200 e foarte mult,eu de obicei la paine pun la 160-180 cel mult.Pup si o zi buna
Multumesc Nadina, imi notez si fuga la cuptoras
RuxyRux 1
Am preparat-o si eu mai demult...e minunata Nadinuta mea draga!!!!
Ruxy
TRIMITE COMENTARIU
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
pe 04.05 la 20:15
pe 02.05 la 20:10
pe 02.05 la 14:02
de Bucataras 6
pe 02.05 la 11:25
pe 02.05 la 10:57
8 comentarii
de gaby_duceag 8
4 comentarii
3 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
vasimur
Alinutza80 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
burdulea56 1
VanessaAli 1
costi7hector 1
pinti 1
Constelatialeu 9
2483 puncte
bucatarasa 1
1400 puncte
gaby_duceag 8
1172 puncte
Retete_gustoase 1
1150 puncte
oanapl 7
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!