Paine speciala

de Michelle in Piine, 29 Noi 2009 | 5421 vizualizari

 

reteta preluata de pe net...dar pusa in practica de mine.

 

INGREDIENTE

  • o cana de orez
  • jumatate cana  malai
  • jumatate cana fulgi de porumb
  • jumatate cana lapte caldut
  • drojdie cat o nuca
  • 2 lg ulei de masline
  • 2 lg miere de albine
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine speciala:

Orezul il fierbem apoi il amestecam cu celalalte ingrediente si framantam pana obtinem un aluat nelipicios.Il lasam la dospit o ora dupa care il impartim in 10 si fiecare bucata separata o asezam in tava,pana ce se umple(mie mi-o ramas o bucata din aluat si am facut din ea 4 covrigei:)))

Lasam la dospit inca o ora dupa care o bagam la cuptor si o coacem la foc mediu circa 50 min.Mmmmm e super buna si hranitoare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine speciala" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Oana 1

29.11.2009, 19:07

Interesanta reteta!

Michelle 1

29.11.2009, 19:42

Adinuta 1

29.11.2009, 20:11

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

7063 puncte

katty

6373 puncte

Rocsi

5828 puncte

Constelatialeu

5665 puncte

oanapl

4396 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tochitura dunareana
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cornuri cu cremwursti

ieri la 20:51

Tort profiterol cu crema de vanilie si ciocolata cu cafea

de Rocsi 9

ieri la 19:34

Sandwich cald American

pe 23.02 la 20:36

Chec cu cireșe confiate și sâmburi de cacao

pe 23.02 la 19:20

Supa crema din brocoli, conopida si cartofi mov

pe 22.02 la 21:10

RETETA RECOMANDATA
Paine cu cartofi