Paine tip foccaccia

de adnia in Piine, 22 Mar 2013 | 1213 vizualizari

 

Daca va place painea cu ulei de masline, atunci painica aceasta tip foccaccia (cu masline si rosii uscate) este numai buna!

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • 1 cana lapte caldut
  • 1 pliculet drojdie
  • 1 cana ulei de masline
  • masline negre taiate bucati
  • 1 rosie deshidratata taiata felii
  • ierburi uscate (eu am pus busuioc si cimbru)
  • sare
  • putin zahar
  • faina cat cuprinde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine tip foccaccia:

Am pus drojdia si zaharul in laptele caldut si am lasat cateva minute sa e formeze maiaua, apoi am framantat bine aluatul, pe care, la final, l-am uns cu putin ulei de masline si l-am lasat sa dospeasca pana si-a dublat volumul.


Am rulat apoi aluatul crescut si l-am intins sub forma rotunda, apoi am facut cateva gropite pe care le-am umplut cu rosii deshidratate, masline si putin ulei de masline; in final am presat cimbru si busuioc. Am copt-o in cuptor la foc mediu, pana a trecut testul scobitorii...in ultimele 5 minute painea a fost unsa cu putin ulei de masline, pt. a capata luciu.


A fost o minune de paine, care a disparut in cateva minute!

Enjoy!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine tip foccaccia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Anett 1

22.03.2013, 22:06

suuuper!

Rocsi 1

22.03.2013, 22:43

Mmm buna!

pic20 1

11.05.2013, 03:20

fa recomand varianta romaneasca a paini foccaccia si anume painea in tast - cei din s-sv tari stiu despre ce vorbesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paine cu faina alba si tarate de grau