Pâine umplută

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 19 Mai 2015 | 9626 vizualizari

 

A văzut fiul meu un clip postat pe pagina de FB a bucatarasului cu asa ceva și m-a rugat să fac și eu! Zis și făcut! O nebunie!

 

INGREDIENTE

  • O pâine neagra de 500 g
  • 100 g unt
  • 5 fire de ceapă verde
  • 1 lg semințe de susan
  • măsline negre fără sâmburi
  • 150 g cașcaval Delaco
  • 150 g salam
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pâine umplută:

Se taie pâinea in fasii lăsând in partea de jos cam de un deget netaiata, cu un cuțit foarte bine ascuțit, apoi se taie invers, obtinandu-se cubulete. Se taie cașcavalul in feliuțe subtiri. Salamul se taie felii apoi fiecare felie in jumătate. Ceapa se curăță și se taie rondele. Intr-o cratiță se pune untul și se topește la foc mic. Se adaugă ceapa tăiată si semințele de susan. Se omogenizeaza și se lasă deoparte.

Intr-o tavă se pune painea pe folie de aluminiu. Se aseaza feliile de cascaval și salam in crăpăturile pâinii,  apoi cu ajutorul unei lingurițe se umple peste tot cu amestecul de unt, ceapa și măslinele tăiate feliuțe. Se acoperă cu foaia de aluminiu si se da la cuptor la 180 de grade pentru 15 minute. Se descopera pâinea si se mai lasă la cuptor încă 10 minute sa se rumeneasca si sa se topească cascavalul.

Se servește călduță! Yummy, te lingi pe des' te! 

Poftă bună! 

TIPS-URI

1

Se poate folosi orice pentru umplutura.

2

Se poate adăuga gogoșar roșu pt un plus de culoare.

3

Se poate împăna și cu usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pâine umplută" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de cartof si branza la cuptor