Mamaliga

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 4 Iun 2014 | 1110 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de faina de malai
  • apa
  • ulei de masline 2 linguri
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga:

Luam o oala cu fund dublu ,punem apa in ea si faina de malai,sarea, si o punem pe aragaz la foc potrivit.Se amesteca incet pana se desface tot malaiul si incepe apa sa fiarba.Cand malaiul a absorbit toata apa se da focul mai incet si se mesteca incontinuu pentru a nu se forma cocoloase.Se adauga uleiul de masline si se mai lasa putin pe foc amestecand vartos mamaliga.Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (3)

- TABITA - 1

04.06.2014, 10:55

Ai facut multa daca ai pus 1 kg malai sau ai vrut sa fie mai tare? Interesant cu ulei de masline! O sa incerc si eu.

MotanLaOale 1

04.06.2014, 11:37

reisnaor_2006 1

04.06.2014, 14:25

am un mancacios acasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert - Clafoutis cu cirese
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci