Mamaliga in straturi cu branza si oua fierte

de Oana in Aperitive / Garnituri, 20 Apr 2017 | 6412 vizualizari

 

Daca ti-au mai ramas oua fierte de la Paste, iata o idee grozava! Un pranz delicios si satios!
Reteta video, pas cu pas, o gasiti mai sus!

 

INGREDIENTE

  • Mamaliga:
  • 210 gr malai prefiert
  • 1 l apa
  • 100 ml lapte fierbinte
  • 50 gr unt
  • 1 lingurita sare
  • Umplutura:
  • 200 gr telemea
  • 6 oua fierte tari
  • 2 linguri smantana grasa
  • 100 gr bacon prajit
  • 50 gr mozzarella rasa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga in straturi cu branza si oua fierte:



  • Prepara mai intai mamaliguta. Pune apa la fiert cu sarea. Cand clocoteste adauga laptele fierbinte




  • Amesteca in continuu cu un tel si adauga malaiul "in ploaie". Lasa sa fiarba la foc mediu cateva minute, amestecand din cand in cand, ca sa nu se lipeasca.




  • La final adauga untul si amesteca bine pana se topeste.




  • Pune jumatate de mamaliga intr-un vas termorezistent, adauga branza telemea rupta bucatele, apoi smantana, apoi rondele de oua si bacon crocant.




  • Pune restul de mamaliga si presara mozzarella rasa.




  • Pune la cuptor la 180 de grade pentru 20 de minute pana se rumeneste usor deaupra.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga in straturi cu branza si oua fierte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mihaelar63 1

08.06.2017, 00:38

Interesant

dantes 1

08.06.2017, 06:47

Buna!

silvi0ara 1

08.06.2017, 17:46

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba cu ciuperci pleurotus si smantana

de RODIMUR 5

ieri la 21:28

Salata cazaceasca cu sfecla rosie, fasole si piept de pui

de Ksenya 4

ieri la 17:15

Sandvis ovo-lacto-vegetarian

de RODIMUR 5

ieri la 15:42

Desert tort cu afine

de anca_rm 6

ieri la 14:49

RETETA RECOMANDATA
Oua vopsite