Mamaliga in straturi cu branza si oua fierte

de Oana in Aperitive / Garnituri, 20 Apr 2017 | 4437 vizualizari

 

Daca ti-au mai ramas oua fierte de la Paste, iata o idee grozava! Un pranz delicios si satios!
Reteta video, pas cu pas, o gasiti mai sus!

 

INGREDIENTE

  • Mamaliga:
  • 210 gr malai prefiert
  • 1 l apa
  • 100 ml lapte fierbinte
  • 50 gr unt
  • 1 lingurita sare
  • Umplutura:
  • 200 gr telemea
  • 6 oua fierte tari
  • 2 linguri smantana grasa
  • 100 gr bacon prajit
  • 50 gr mozzarella rasa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga in straturi cu branza si oua fierte:



  • Prepara mai intai mamaliguta. Pune apa la fiert cu sarea. Cand clocoteste adauga laptele fierbinte




  • Amesteca in continuu cu un tel si adauga malaiul "in ploaie". Lasa sa fiarba la foc mediu cateva minute, amestecand din cand in cand, ca sa nu se lipeasca.




  • La final adauga untul si amesteca bine pana se topeste.




  • Pune jumatate de mamaliga intr-un vas termorezistent, adauga branza telemea rupta bucatele, apoi smantana, apoi rondele de oua si bacon crocant.




  • Pune restul de mamaliga si presara mozzarella rasa.




  • Pune la cuptor la 180 de grade pentru 20 de minute pana se rumeneste usor deaupra.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga in straturi cu branza si oua fierte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mihaelar63 1

08.06.2017, 00:38

Interesant

dantes 1

08.06.2017, 06:47

Buna!

silvi0ara 1

08.06.2017, 17:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocana de vita Loc Lac- Cambodgia

ieri la 21:14

Turta dulce

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Turtite de dovlecel