Paine Wassa

de Sabina in Piine, 9 Iul 2009 | 14884 vizualizari

 

Pentru cei care doresc sa tina dieta, Wassa inlocuieste cu succes painea alba.

 

INGREDIENTE

  • 300 ml apa calda
  • 2 cani faina integrala
  • 2 cani tarate de grau
  • 3 linguri cereale (grau, ovaz, secara)
  • 1 lingura sare
  • 3 linguri ulei de masline
  • un cub drojdie
  • seminte de in
  • susan(optional)
  • ierburi a la Provence
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine Wassa:

Facem maiaua din drojdie, un praf de sare, o lingura de faina si o ligura apa! Lasam cateva minute la odihnit. Amestecam faina cu cereale, tarate si ieburile de Provence, seminte. Adaugam si drojdia, uleiul de masline, apoi restul de apa framantam si lasam la odihnit 10-30 min! Intindem o foaie (cat de groasa vreti) si taiem patratele. Dam la cuptor pentru aproximativ 20 minute!

Eu pastrez aceaste feliute la frigider si rezista chiar si o saptamana. Am incercat si in combinatie cu salata de patrunjel si a fost de-a dreptul delicioasa. Va propun sa o incercati!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine Wassa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Sabina 1

09.07.2009, 17:36

Multumesc, Ala! Draga Oana, n-are de ce sa nu mearga si la MP. Numai ca nu trebuie framantata prea mult. Eu doar amestec ingredientele, o las la crescut si hopa in tava!

adry88 1

20.05.2011, 12:11

gaby_gabytza 1

16.09.2011, 17:47

ce bine tiau iesit

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sunculita taraneasca cu legume, in punga, la cuptor

de vasimur 4

ieri la 16:43

Reteta de bors rosu simplu polonez - Barszcz czerwony czysty, reteta nr 49 din topul Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 15:08

Reteta de tocanita de cartofi cu ceapa verde si marar

de laura_n 7

ieri la 14:30

Reteta de prajitura Duo

pe 05.06 la 00:13

Reteta de tarta cu lamaie

pe 04.06 la 23:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

3304 puncte

oanapl

1009 puncte

trifadalia

420 puncte

mihaelar63

399 puncte

abstract01

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cum se face Painea cu faina integrala