Painica impletita din 4

de yafa in Piine, 29 Iul 2010 | 4455 vizualizari

 

Daca tot m-a innebunit ieri Silvia cu painica ei, iacata-ma!

 

INGREDIENTE

  • 310 ml de apa
  • 1 lingurita de ceai de sare
  • 2 linguri de ulei
  • 500-510g de faina
  • 7g de drojdie uscata
  • 2 lingurite de zahar
  • 1galbenus amestecat cu putina apa sau lapte pentru uns
  • susan sau mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Painica impletita din 4:

Se face aluatul in masina de paine sau la mana si se lasa sa se odihneasca 1 ora.

Se imparte in 4 si se impleteste dupa imagine. Primul sul de aluat(din partea stanga) intotdeauna se trece sub al treilea care ramane pe loc si se aseaza in partea dreapta dupa al patrulea sul. Continuam asa pana am sfarsit impletitura.

Mai lasam sa creasca cam 30 de minute, ungem presaram cu susan(mac) si dam la cuptorul incins la 180°C pana se rumeneste.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Painica impletita din 4" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

pe 16.06 la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2278 puncte

Rocsi

695 puncte

Lau

Lau 9

260 puncte

vasimur

163 puncte

oanapl

139 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Paine impletita elvetiana