Painici cu cascaval si muschi file

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 29 Apr 2015 | 3315 vizualizari

 

Niste painici pufoase, grozave in orice moment al zilei sau de luat la pachet. Se pot servi calde, reci, ca tot bune raman!

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
    • 500 gr faina
    • 4 linguri iaurt
    • 1/2 cana lapte
    • 4 linguri ulei
    • 25 gr drojdie
    • 1 lingura zahar
    • un praf de sare
    Pentru umplutura:
    • 100-150 gr cascaval
    • 5-6 felii muschi file mai grosute
    • 1 ou pentru uns
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Painici cu cascaval si muschi file:

Aluatul: Cernem faina intr-un bol, presaram sarea. Frecam drojdia pana la dizolvare cu zaharul, o punem peste faina impreuna cu iaurtul. Incepem sa le amestecam cu mana. Laptele, pe care il punem pe foc pana devine caldut, il turnam treptat, timp in care noi framantam. Cand aluatul devine omogen, elastic, adaugam uleiul, mai framantam 3-4 minute pana il incorporam bine. Il acoperim cu un prosop curat si il lasam la dospit 40-50 de minute. Umplutura: Cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Muschiuletul il taiem cuburi potrivite. Rasturnam aluatul dospit pe masa de lucru, pe care presaram putina faina. Il impartim in 12 bucati, aproximativ egale. Cu mainile intindem putin fiecare bucata de aluat, punem muschiulet, cascaval ras, pe mijloc. Impachetam marginile spre interior, lipim bine sa nu ramana nici o gaura, le asezam intr-o tava tapetata cu hartie cu partea impachetata in jos. Batem oul spuma, le ungem cu un penson, apoi le introducem in cuptorul incins. Reglam o temperatura potrivita, lasam painicile acolo pana sunt frumos rumenite. Le scoatem cand sunt gata, le lasam 10 minute la racorit, apoi le invelim cu folie. Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Painici cu cascaval si muschi file" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (62)

Rocsi 1

03.05.2015, 20:52

Multumesc Andra

Angelina_Elena 1

04.05.2015, 13:50

Am sa fac si eu, sunt numai bune de luat la pachet!

Rocsi 1

04.05.2015, 19:32

Sunt foarte bune pentru pachetel

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de conopida cu pesmet si cascaval