Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Imi place foarte mult painea facuta in casa si incerc toate variantele....azi am facut-o cu iaurt..
Pregatim maiaua:Intr-o cana punem un pic de apa calda, un pic de faina si drojdia. O lasam sa creasca cateva minute la cald. Intr-un castron punem restul de apa si iaurtul. Adaugam sare si maiaua. Amestecam si adaugam faina. Continuam sa amestecam cu mana si cand vadem ca e destul de consistent incepem sa framantam. Eu am framantat cam 10 minute dupa care am pus la cald 30 minute sa creasca .
Dupa 30 minute am facut chifle si le-am pus intr-o tava unsa cu ulei. Am mai lasat la crescut cam 20-30 minute. Dupa care am uns chiflele cu un galbenus de ou si am pus deasupra susan. Incalzim cuptorul la 180° si bagam tava la cuptor pentru 30-40 minute. Depinde de cum coace cuptorul fiecaruia.
Cred ca painea facuta in casa e cea mai gustoasa paine :)
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult