Palacinki cu cartofi

de andreeaandreia18 in Mancaruri de legume, 1 Iun 2012 | 10019 vizualizari

 

placintute de cartofi cu branza

 

INGREDIENTE

  • 2-3 oua
  • 300 grame faina
  • 100 grame cascaval
  • 100 grame branza(de care vreti,dar sa fie sarata)
  • sare
  • piper
  • ulei(pentru prajit)
  • 1 kg cartofi
  • un cubulet de knorr
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Palacinki cu cartofi:

Cartofii se dau pe razatoare. Cand ai terminat adaugi produsele mentionate, adica: branza si cascavalul razuit, 3 oua(eu prefer 3,soacra mea prefera 2..:)), sare, piper si cubuletul de knorr.

Le amesteci bine si apoi dai tigaia la foc potrivit,cu o lingura mare vei pune in tigaie cate una sau 2 placinte(depinde de marimea tigaii tale). Dupa ce ati obtinut o culoare aurie scoateti-le din tigaie si asezati-le pe hartie de bucatarie sau servetele..

Placintutele sunt gata!!

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Palacinki cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Bya Ralu 1

28.06.2012, 20:32

ceva bun

pity19 1

15.03.2014, 03:25

eu nu am retinut la ce se folosesc cele 300 gr de faina ....

andreeaandreia18 1

01.05.2014, 12:58

pity19< acum am vazut ca nu am mentionat>faina se aduga si ia cu restul Ingredientelor, si se amesteca bine totul.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de cartofi