palarii de vrajitoare

de Lau in Dulciuri, 12 Noi 2011 | 1800 vizualizari

 

reteta am preluat-o de la criss,

 

INGREDIENTE

  • 3 albusuri
  • 100 g unt
  • 100 g zahar pudra
  • 1 plic zahar vanilat
  • 100 g faina
  • Glazura
  • 100 g zahar
  • 3 linguri cacao
  • unt cat o nuca
  • apa cat sa acopere zaharul
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA palarii de vrajitoare:

Untul se amesteca cu zaharul pudra si zaharul vanilat pana se topeste zaharul,adaugam faina si amestecam,batem ouale spuma cu un praf de sare si adaugam compozitiei,punem compozitia intr-un posh si spiram cate o floricica pe hartia de copt,pastrand distanta intre ele,dam tava la cuptor 7-8 min pana devin auri pe margini.


Glazura-amestecam toate ingredientele si punem pe foc mic,amestecand continuu pana se topeste untul.


am trecut fursecurile prin glazura si am format conul din fursecuri

 
Daca ti-a placut reteta noastra "palarii de vrajitoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Lau 1

13.11.2011, 16:42

multumesc diana

Bucataras Medi 1

13.11.2011, 20:39

mi-ar prinde bine o palarioara din asta................

Lau 1

13.11.2011, 21:12

medi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Raffaello