Palarii de vrajitoare

de alldaycooking in Dulciuri, 27 Oct 2012 | 2808 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr biscuti
  • 20 gr unt
  • 40 ml apa
  • 1 1/2 linguri fructoza
  • 1/2 pastaie de vanilie
  • 1 lingura cacao
  • martipan
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Palarii de vrajitoare:

Untul cu fructoza, apa si semintele pastaii de vanilie le-am incalzit in cuptorul cu microunde timp de cateva secunde. Biscuitii i-am zdrobit si am incercat sa obtin un praf cat mai fin pe care l-am amestecat cu cacao. Peste amestecul de biscuiti si cacao am turnat siropul cald si am amestecat pentru a obtine o compozitie consistenta nesfaramicioasa. Am intins o foaie din compozitia de biscuiti si am decupat 3 rondele. Din restul de compozitie am modelat conuri pe care le-am asezat deasupra rondelelor. Din martipant am decupat 3 fasiute pe care le-am folosit pentru a decora palariile.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Palarii de vrajitoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

jolygina 1

28.10.2012, 14:21

super vreau si eu

Panacris 1

29.10.2012, 18:00

Super! Cred ca Filip, a fost cel mai incantat

twilight7 1

29.10.2012, 18:10

wow!!!!ce ideea buna!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tort de piscoturi cu crema de coacaze