Palmeritas

de sandytza in Prajituri, 11 Iun 2009 | 4109 vizualizari

 

O reteta rapida si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie foietaj
  • 2 linguri zahar
  • 4 linguri apa
  • ciocolata pentru topit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Palmeritas:

Se amesteca zaharul cu apa pana se dizolva zaharul.Se intinde foaia de foietaj si se unge cu siropul preparat.



Se ruleaza foaia de la exterior pana la mijloc din ambele parti.



Se intoarce rulada cu capul in jos si se taie cu un cutit umed bucatele cam de un cm fara a apasa prea mult.

Se pun intr-o tava cu un pic de spatiu intre ele, se ung cu un pic de sirop si se presara zahar peste ele dupa care se baga la cuptor 220 grade cam 12-15 minute pana se rumenesc un pic.












Daca doriti le puteti tavali in ciocolata topita Eu am presarat si nuca peste ele.







 
Daca ti-a placut reteta noastra "Palmeritas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

elena1988 1

05.03.2011, 10:44

adry88 1

19.05.2011, 16:17

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 14:17

imi place

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

4879 puncte

Rocsi

4490 puncte

Constelatialeu

4267 puncte

Lau

Lau 9

4125 puncte

lucy2002

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Sarmalele padurarului (de post)
  • 05

    J

  • 06

    V

  • 07

    S

  • 08

    D

  • 09

    L

  • 10

    MA

  • 11

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec din albusuri cu cacao si cirese