Pancakes cu jeleu de căpşuni şi coacăze roşii

de diaconta in Dulciuri, 30 Apr 2013 | 5062 vizualizari

 

O idee de desert foarte bună când nu avem foarte mult timp la dispoziţie dar ne dorim ceva dulce.Se poate combina cu orice alte fructe,dulceaţă ,iaurt ori sos de ciocolată.

 

INGREDIENTE

  • Pentru pancakes:
  • 3 oua
  • 250 g faina
  • 250 ml lapte
  • 3 linguri zahar
  • 1 linguriţă praf copt
  • sare
  • vanilie
  • coaja de lamâie
  • Pentru jeleu:
  • 300 g capşuni
  • 100 g coacăze roşii
  • 2 linguri zahar
  • 1 lingura amidon
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pancakes cu jeleu de căpşuni şi coacăze roşii:

Am pregatit mai întâi jeleul.


Capsunii i-am taiat bucati,i-am amestecat cu coacazele si zaharul.


Le-am lasat pâna au lasat putin sirop,apoi am pus vasul pe foc.Cand s-au înmuiat putin ,am pus o lingura de amidon si am lasat pe foc pâna când sosul s-a îgrosat.


Pentru pancakes am amestecat ouale cu zaharul,am pus laptele,apoi faina amestecata cu un praf de sare si praful de copt.


La final am adaugat si aromele.


Nu am folosit mixerul,doar un tel.


Nu trebuie amestecat prea mult,doar pâna se omogenizeaza toate ingredientele.


Compozitia trebuie sa aiba consistenta unei smântâni mai groase.


In functie de aceasta,mai adaugati lapte sau faina.


Am lasat amestecul jumatate de ora la frigider.


Pentru copt am folosit o tigaie din teflon,deci nu a fost nevoie de ulei.


Intr-o tigaie obisnuita,puneti putin ulei ca sa nu se lipeasca.


Cu un polonic mic am pus compozitie in tigaie.


Am pus doar într-un loc si ele se vor întinde cat va fi cazul.


Am lasat sa se coaca pana cand la suprafata au aparut câteva bule.


In acest moment am întors pe partea cealalta.


Am procedat în acest fel pâna am terminat toata compozitia.


Am servit cu jeleul de fructe preparat anterior.


Daca ti-a placut reteta noastra "Pancakes cu jeleu de căpşuni şi coacăze roşii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 29 %
239.99 lei
169.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

MonaMimi 1

01.05.2013, 14:59

Bya Ralu 1

07.06.2013, 22:08

criminale

diaconta 1

08.06.2013, 17:13

Bya sa stii ca sunt

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert melcisori de post, cu halva
  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute din piept de pui la cuptor, cu pilaf de orez

de RODIMUR 7

ieri la 23:19

Chec cu dovleac si merisoare

de katty 6

ieri la 18:15

Bors de pipote de curcan

de katty 6

ieri la 17:37

Salata de conopida cu porumb, ton si masline

de katty 6

ieri la 15:56

Rulada de cartofi, cu sunca si cascaval

de RODIMUR 7

pe 25.11 la 19:01

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza si iaurt