Pancakes cu jeleu de căpşuni şi coacăze roşii

de diaconta in Dulciuri, 30 Apr 2013 | 3565 vizualizari

 

O idee de desert foarte bună când nu avem foarte mult timp la dispoziţie dar ne dorim ceva dulce.Se poate combina cu orice alte fructe,dulceaţă ,iaurt ori sos de ciocolată.

 

INGREDIENTE

  • Pentru pancakes:
  • 3 oua
  • 250 g faina
  • 250 ml lapte
  • 3 linguri zahar
  • 1 linguriţă praf copt
  • sare
  • vanilie
  • coaja de lamâie
  • Pentru jeleu:
  • 300 g capşuni
  • 100 g coacăze roşii
  • 2 linguri zahar
  • 1 lingura amidon
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pancakes cu jeleu de căpşuni şi coacăze roşii:

Am pregatit mai întâi jeleul.


Capsunii i-am taiat bucati,i-am amestecat cu coacazele si zaharul.


Le-am lasat pâna au lasat putin sirop,apoi am pus vasul pe foc.Cand s-au înmuiat putin ,am pus o lingura de amidon si am lasat pe foc pâna când sosul s-a îgrosat.


Pentru pancakes am amestecat ouale cu zaharul,am pus laptele,apoi faina amestecata cu un praf de sare si praful de copt.


La final am adaugat si aromele.


Nu am folosit mixerul,doar un tel.


Nu trebuie amestecat prea mult,doar pâna se omogenizeaza toate ingredientele.


Compozitia trebuie sa aiba consistenta unei smântâni mai groase.


In functie de aceasta,mai adaugati lapte sau faina.


Am lasat amestecul jumatate de ora la frigider.


Pentru copt am folosit o tigaie din teflon,deci nu a fost nevoie de ulei.


Intr-o tigaie obisnuita,puneti putin ulei ca sa nu se lipeasca.


Cu un polonic mic am pus compozitie in tigaie.


Am pus doar într-un loc si ele se vor întinde cat va fi cazul.


Am lasat sa se coaca pana cand la suprafata au aparut câteva bule.


In acest moment am întors pe partea cealalta.


Am procedat în acest fel pâna am terminat toata compozitia.


Am servit cu jeleul de fructe preparat anterior.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pancakes cu jeleu de căpşuni şi coacăze roşii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

MonaMimi 1

01.05.2013, 14:59

Bya Ralu 1

07.06.2013, 22:08

criminale

diaconta 1

08.06.2013, 17:13

Bya sa stii ca sunt

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Covrigi polonezi insiropati