Pancakes de sfecla

de LauraA in Aperitive / Garnituri, 12 Sep 2011 | 6685 vizualizari

 

Chiar daca nu iubiti mult sfecla, incercati aceste pancakes pentru ca sigur or sa va placa.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente 2 pancakes de 24 cm diametru
  • 125 gr sfecla fiarta
  • 1/2 pahar lapte (cca 100 ml)
  • 7 linguri de faina (cca 90 gr)
  • 1 catel usturoi
  • 1 ou
  • 1 lingurita ulei masline
  • 200 gr ricotta/branza vaci
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pancakes de sfecla:

Mixam in robot sfecla, catelul de usturoi, oul, uleiul si laptele. Dupa ce obtinem o crema fina, adaugam toata faina si mixam pana la inglobarea perfecta.


Vom obtine un aluat usor mai gros decat cel al clatitelor,



Incingem o tigaie teflonata, o ungem cu un strop de ulei de masline si adaugam aluat cat sa acopere tot fundul tigaii la o grosime de 0,5 – 0,7 cm,



Dupa 1-2 minute vom observa ca se desprinde singura. O intoarcem pe cealalta parte si o mai coacem pentru inca 1-2 minute.


Scoatem pancakes-urile pe o farfurie si dupa ce se devin caldute, le ungem cu ricotta sau branza de vaci.



Le rulam si le taiem in bucatele de 2 cm,



Le servim cu pofta pentru ca sunt delicioase, sanatoase si foarte simplu de facut.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pancakes de sfecla" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Dana_Retetegg 1

25.09.2011, 17:51

irena 1

18.03.2012, 23:13

Felicitari ptr preparate,poze si blog !

aalliinnaa07 1

03.04.2012, 07:57

wai ce bn arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu crema de branza