Pancove trandafir-gogosi

de Michelle in Prajituri, 9 Ian 2010 | 5764 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ptr 30 bucati:
  • 3 oua
  • 100 gr zahar
  • sare
  • un cub drojdie
  • o cana cu lapte
  • coaja de lamaie
  • esenta(de care doriti)
  • 100 ml ulei
  • faina cat cuprinde
  • un albus
  • dulceata de visine pentru decor sau zahar pudra
 
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pancove trandafir-gogosi:

Se face un aluat nelipicios din ingrediente,se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul,apoi se intinde foaie si se taie 3 dimensiuni de discuri.


uniti discurile cu ajutorul albusului batut,(albusul se pune doar in mijlocu discului),se apasa cu degetul peste cele 3 discuri (in mijloc) se taie in patru dar nu de tot


si se mai lasa cca 10 min la crescut.Incingem ulei ,le prajim


si apoi le glazuram cu dulceata de visine sau le pudrati cu zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pancove trandafir-gogosi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

gugugh 1

11.11.2010, 19:23

sunt mare fana a gogosilor, si eu am facut o data aceasta forma , e de mare efect

Michelle 1

14.11.2010, 22:25

elena1988 1

02.02.2011, 16:42

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

8260 puncte

Rocsi

7860 puncte

RODIMUR

5710 puncte

mihaelar63

5450 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu ciocolata si cirese