Pancove trandafir-gogosi

de Michelle in Prajituri, 9 Ian 2010 | 5360 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ptr 30 bucati:
  • 3 oua
  • 100 gr zahar
  • sare
  • un cub drojdie
  • o cana cu lapte
  • coaja de lamaie
  • esenta(de care doriti)
  • 100 ml ulei
  • faina cat cuprinde
  • un albus
  • dulceata de visine pentru decor sau zahar pudra
 
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pancove trandafir-gogosi:

Se face un aluat nelipicios din ingrediente,se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul,apoi se intinde foaie si se taie 3 dimensiuni de discuri.


uniti discurile cu ajutorul albusului batut,(albusul se pune doar in mijlocu discului),se apasa cu degetul peste cele 3 discuri (in mijloc) se taie in patru dar nu de tot


si se mai lasa cca 10 min la crescut.Incingem ulei ,le prajim


si apoi le glazuram cu dulceata de visine sau le pudrati cu zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pancove trandafir-gogosi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

gugugh 1

11.11.2010, 19:23

sunt mare fana a gogosilor, si eu am facut o data aceasta forma , e de mare efect

Michelle 1

14.11.2010, 22:25

elena1988 1

02.02.2011, 16:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Nuci cu crema de vanilie