Pandispan (by Gaby)

de La Ancuta in Prajituri, 21 Mar 2011 | 8255 vizualizari

 

Cel mai pufos pandispan. ATENTIE: da dependenta!!!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 cana faina
  • 1 cana zahar
  • 4 linguri ulei
  • 2 linguri cacao
  • un praf de sare
  • esenta de vanilie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan (by Gaby):

Albusurile le batem spuma cu un praf de sare. Adaugam apoi zaharul si mixam pana devine lucioasa spuma, ca la bezea.


Adaugam apoi galbenusurile si amestecam usor dupa fiecare. Adaugam si esenta de vanilie.


Cernem faina si o incorporam usor in aluat, iar la final adaugam uleiul.


Turnam jumatate din aluat in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina (o tapetam doar pe fund nu si pe laterale).


In aluatul ramas adaugam cacaoa si omogenizam. Turnam si restul aluatului in tava si cu o furculita dam aspect marmorat pandispanului.


Coacem in cuptorul preancalzit la foc mic timp de 35-40 de minute.


Eu l-am glazurat cu 50 g ciocolata cu lapte topita impreuna cu 3 linguri de lapte.


Este o pufosenie buna, buna!!! Multumesc Gaby!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan (by Gaby)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (49)

gaby_duceag 1

07.12.2011, 18:51

Caroline, e reteta pe care-o fac de..n ori pe an si mi-a iesit intotdeauna.
Ce s-a intamplat?Ai copt la foc mic?

Andreea Caroline 1

07.12.2011, 19:06

da gaby,am copt la foc mic.dar nu a crescut deloc...iar deasupra are o crusta de zici ca e caramel ... undeva am gresit eu,nu ca nu e buna reteta ta.ca doar poza ta arata asa de bine...

La Ancuta 1

07.12.2011, 19:54

Caroline si eu am facut aceasta reteta de mai mult ori si mi-a iesit pufos. Nu stiu ce s-a intamplat de nu a crescut.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu caise uscate si cappuccino