Pandispan cu caise

de papabundetot in Prajituri, 25 Iun 2013 | 2462 vizualizari

 

Pentru ca tot au fost cateva zile libere insotite si de sarbatoare am zis sa imi delectez si eu familia cu bunatati.pentru ca inca mai sunt si fructe proaspete prin piete m-am gandit la un pandispan fara praf de copt,pentru ca e racoros si bun,nu e excesiv de dulce si e foarte pufos.

 

INGREDIENTE

  • Am folosit:
  • 5 oua
  • 5 linguri ulei
  • 5 linguri zaha
  • r 5 linguri faina
  • zahar vanilat (dupa gust)
  • putina esenta de portocale
  • 10 caise.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu caise:

Am separat albusurile de galbenusuri, albusurile le-am batut spuma cu un praf de sare, am adaugat apoi pe rand mixand incontinuu, galbenusurile, zaharul, uleiul, faina .O parte din caise le-am taiat cubulete si le-am incorporat in aluat si cateva (2-3) le-am taiat feliute si le-am asezat deasupra aluatului. Am lasat la copt cam 30 minute, dupa care am verificat cu scobitoarea daca e copt.

Fiind un aluat care nu creste (nu are praf de copt) s-a copt relativ repede, asa ca daca aveti cuptor performant stati pe langa el sa nu aveti surprize neplacute 

O prajiturica extrem de usoara, deloc pretentioasa si foarte buna la gust.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Alina26 1

25.06.2013, 14:03

si de aici vreau o bucatica!!!!!

papabundetot 1

25.06.2013, 15:11

Alina 26 ...nici din asta nu mai este noroc ca mai avem pozele,ca iubi l-a halit imediat cred ca nici nu se racise bine

CookieMonster 1

25.06.2013, 15:26

delicios!

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

6643 puncte

Panacris

3872 puncte

Rocsi

2943 puncte

 Adi

2871 puncte

Constelatialeu

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Banana coffee brownie

ieri la 19:20

Pulpe de pui cu măsline și vegetale

ieri la 16:34

Vinete umplute

de Ksenya 5

ieri la 12:06

Pizza cu chorizo

de Rocsi 9

pe 24.10 la 20:46

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu caise