Gogosele a la Antzuka

de Georgia in Prajituri, 25 Mar 2010 | 9192 vizualizari

 

Sunt foarte gustoase si se fac cat ai bate din palme.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua,
  • 1/2 cana de ulei,
  • 1/2 cana de sana sau iaurt,
  • 1 cana de zahar,
  • esenta,
  • coaja de portocala lamaie optional,
  • faina cat cuprinde,
  • o lingurita de bicarbonat stins cu otet sau praf de copt.
  • Cana sa fie de 250 ml.  
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele a la Antzuka:

Batem ouale cu mixerul bine, adaugam zaharul, uleiul, bicarbonatul sau praful de copt si sana sau iaurtul.
Dupa aceea adaugam faina si amestecam, trebuie sa iasa ca aluatul de gogosi facute cu drojdie. Lasam aluatul sa se odihneasca putin. Dupa aceea formam cu mana cerculete mici pe care le prajim in uleiul incins. Cand sunt gata le pudram cu zahar pudra.

 

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele a la Antzuka" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Dana Cristea - pusikmea 1

12.04.2010, 20:04

Ramonaky 1

24.06.2010, 18:42

as manca si eu una

nadina73 1

24.06.2010, 18:51

5 furcu si fur una

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V