Pandispan cu caise

de Brindusa in Prajituri, 30 Iun 2013 | 4912 vizualizari

 

Caisele sunt la mare cautare vara asta, Daca ati facut dulceata sau gem de caise si nu mai aveti ce face cu ele, ia sa le punem noi intr-o prajitura. Cea mai simpla si rapida ar fi pandispanul cu caise. Acesta e un pandispan clasic, fara praf de copt, pe care am invatat sa-l fac in adolescenta

 

INGREDIENTE

  • pentru tava de 40 cm x 40 cm
  • 7 oua, separate
  • 7 linguri de zahar
  • 7 linguri de faina
  • 5 linguri ulei
  • 2 linguri zahar pudra vanilat facut in casa
  • 500 g caise
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu caise:

Tava se unge cu unt. Cuptorul se incalzeste la 180 C (tare)


Galbenusurile se amesteca putin cu uleiul


Albusurile se mixeaza spuma. se adauga zaharul putin cate putin, continuand mixarea pana ce rezulta o spuma tare. in aceasta spuma se adauga amestecul de galbenusuri. cu o spatula, amestecand de sus in jos ca sa nu se lase, se adauga galbenusurile in albusuri. apoi se amesteca in acelasi mod faina, in doua transe.


Toarna coca in tava si niveleaz-o cu un cutit. deasupra pune jumatati de caise.


Coace pandispanul 15- 20 de minute la 180 C (sau pana ce trece testul scobitorii). scoate-l din cuptor si presara-l cu zahar vanilat pudra. taie pandispanul cu caise cand s-a racit

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu caise" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Geanina87 1

30.06.2013, 15:43

Rocsi 1

30.06.2013, 19:51

Imi place mult pandispanul mai ales daca are si fructe

LidiaChivu 1

05.03.2014, 13:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu caise (Reteta Video)