Pandispan cu caise

de Bya Ralu in Prajituri, 2 Iul 2013 | 8060 vizualizari

 

Reteta este luata de la scumpa mea Ruxy >:D

 

INGREDIENTE

  • 8 oua+ 1 albus
  • 8 linguri de zahar+1 lingura zahar brun
  • 8 linguri de faina
  • 8 linguri de ulei
  • 500 g caise
  • 1 pliculet praf de copt
  • 1 esenta de vanilie
  • un praf se sare
  • un praf de scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu caise:

Caisele se taie feliute subtiri se pun intr-un castron,acoperite cu 1 lingura de zahar brun si se lasa in frigider pana a doua zi.


Albusurile se separata de galbenusuri,se pun in castroane diferite.Albusurile se bat spuma cu esenta de vanilie si zaharul,iar galbenusurile se amesteca cu uleiul.


Peste galbenusurile amestecate cu ulei se pune jumatate din compozitia de albusuri spuma,faina si praful de copt,praful de sare si scortisoara,se amesteca bine,dupa care se adauga jumatatea de albusuri ramasa.


Intr-o tava rotunda(cu fun detasabil) pune hartie de copt,iar pe margini ungem cu ulei.


Adaugam compozitia si punem caisele deasupra in toata tava.


Se da la cuptorul preincalzit pentru 30 minute.


Se verifica cu scobitoarea daca este gata.


Se lasa sa se raceasca,dupa care se scoate fundul detasabil,si se rastoarna pe o farfurie.


Se orneaza cu felii de caise



 

TIPS-URI

1

Optional se pudreaza cu zahar pudra

2

Se orneaza cu felii de caise

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (69)

Krystyan Trendy 1

28.10.2013, 15:07

delicios

Bya Ralu 1

28.10.2013, 19:58

babi5 1

21.12.2013, 10:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tochitura cu mamaliguta
  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu spanac si mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:56

Negresa cu unt de arahide

de Lau 9

ieri la 21:37

Papanași fierți

de Meea 4

ieri la 21:15

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu caise