Pandispan cu caise si piersici

de Criss in Prajituri, 22 Iul 2014 | 7083 vizualizari

 

Aceasta prajitura aromata si pufoasa e cea mai buna alegere atunci cand vreti ceva dulce, rapid si bun si vreti sa salvati si niste fructe cam fara gust care altfel ar sfarsi in cosul de gunoi. :) De aceasta data am facut prajitura cu caise si piersici, insa varianta mea preferata e cea cu cirese si visine. Dar sunt sigura ca si cu prune e la fel de buna. ;)
Pentru aceasta pufosenie avem nevoie de urmatoarele ingrediente:

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 300 g zahar
  • 300 g faina
  • 1 praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 4 linguri apa clocotita
  • 4 linguri ulei
  • 300g caise si piersici taiate cubulete
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu caise si piersici:

Albusurile se bat spuma. Se adauga apoi alternativ zaharul si apa clocotita si se bat in continuare pana se topeste zaharul. Se adauga uleiul si galbnusurile, apoi se lasa mixerul deoparte si se adauga faina amestecata cu praful de copt si coaja rasa de lamaie. Se amesteca usor cu o lingura, de jos in sus pana se omogenizeaza, apoi se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se pun cubuletele de caise si piersici si se pune tava in cuptorul preincalzit, la foc mic timp de 35 minute. Cand e gata, se lasa sa se raceasca, apoi se pudreaza cu zahar si se taie in patrate potrivit de mari.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu caise si piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Criss 1

23.07.2014, 05:18

Satisfyyourcravings 1

23.07.2014, 08:58

Pufosenie!!!!

mihaelar63 1

23.07.2014, 18:22

La favo , la favo

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pui cu sunca si mozzarella
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu caise