Prajitura cu ciocolata

de luminita20_2006 in Prajituri, 17 Mai 2011 | 4884 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • -2 oua
  • -2 linguri cacao
  • -2 cesti faina
  • -1 ceasca zahar
  • -100 gr iaurt
  • -50 ml ulei
  • -1 praf de copt
  • -esenta vanilie
  • Crema ciocolata
  • - 400 gr ciocolata
  • -600 ml frisca
  • -50 gr nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu ciocolata:

Blat: Se bat ouale cu zaharul apoi se adauga iaurt, ulei, un varf de sare, esenta de vanilie, se amesteca pana cand se omogenizeaza apoi se adauga faina amestecata cu cacaoa si praful de copt. Se amesteca compozitia se toarna totul intr-o tava si se da la cuptor 25-30 min. Se face testul cu scobitoarea.



Crema:
se pune intr-un vas ciocolata rupta bucati si 400 ml frisca. In alt vas se pune apa apoi vasul cu ciocolata si se da la foc se amesteca pana cand se topeste apoi se ia de pe abur si se lasa sa se raceasca upa care se bate cu mixerul. Separat se bat 200 gr frisca apoi se amesteca cu ciocolata topita se pune si nuca de cocos.


Blatul se insiropeaza apoi se pune crema rezultata. Se orneaza cu ciocolata si se da la frigider timp de 1-2 pana cand se intareste bine crema.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

divainbucatarie 1

17.05.2011, 15:37

mamaieelena 1

17.05.2011, 22:26

frumos arata

Alina26 1

17.10.2013, 22:06

arata asa bine!!!!simplu si bun!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Desert savarine