Pandispan cu caise uscate si cappuccino

de T I M E A in Prajituri, 22 Feb 2013 | 5735 vizualizari

 

As manca pandispan in orice combinatie de fructe si am incercat si varianta cu fructe deshidratate.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 6 linguri zahar
  • 150 gr faina
  • 3 linguri apa
  • 100 ml ulei
  • 1 plic praf de copt
  • 1 plic zahr vanilat
  • 250 gr caise deshidratate

Sos:

  • 50 gr ciocolata
  • 1 lingurita unt
  • 50 ml apa
  • 2 linguri cappuccino
Portii: 15
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu caise uscate si cappuccino:

Inainte de toate punem caisele intr-un bol si turnam apa peste ele. Lasam la hidratat minim 3 ore.


Mixam ouale intregi pana se deschid la culoare si devin spuma. Adaugam zaharul si zaharul vanilat si mixam inca 2-3 minute. Apoi turnam treptat uleiul si apa mixand in continuare. La final adaugam faina amestecata cu praful de copt folosind o spatula si amestecand usor pentru a nu se lasa spuma.


Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt sau folie de Al.


Caisele hidratate le taiem in bucatele mai mici si le asezam peste compozitia de mai sus.


Dam la cuptorul preincalzit la 175 de grade timp de 30-35 minute. Facem testul cu scobitoarea pt a ne asigura ca blatul este copt.


Scoatem din cuptor si lasam sa se raceasca usor apoi taiem prajitura cubulete si asezam cuburile pe un platou.


Punem intr-un vas pe foc apa si cappuccino pana se incalzeste. Luam de pe foc si adaugam untul si ciocolata si amestecam pana se topesc. (eu am mai adaugat putin praf de cappuccino dupa si mi-au ramas mici punctulete neomogenizate voi nu faceti la fel :) )


Turnam sosul peste cuburile de prajitura lasand sa curga si pe langa pt ca se insiropeaza cu acest sos si partea de jos.


Dam la frigider minim o ora inainte de a servi.


 

TIPS-URI

1

Putem folosi orice alte fructe uscate

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu caise uscate si cappuccino" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Satisfyyourcravings 1

23.02.2013, 19:54

Ce bunătate!

diaconta 1

23.02.2013, 22:51

sigur e foarte buna

T I M E A 1

24.02.2013, 17:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura tavalita cu nuca de cocos