Pandispan cu capsuni si bezea

de miremirc in Prajituri, 2 Iun 2011 | 5564 vizualizari

 

by Amalia

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 2 galbenusuri
  • 250 g zahar
  • 150 ml lapte
  • 8 lg ulei
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • capsuni (dupa gust)
  • Glazura :
  • 2 albusuri
  • 100 g zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu capsuni si bezea:

 Intr-un castron mixam ouale cu zaharul si zaharul vanilat; adaugam uleiul treptat ca la maioneza, faina amestecata cu praful de copt, alternand cu laptele.Turnam in tava , iar deasupra punem din loc in loc capsuni. Puteti pune mult mai multi capsuni decat am pus eu pe prajitura.Capsunile le puteti inlocui cu orice alt fruct doriti

  Dam la cuptor intr-o tava ( 29*35cm ) unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt, pentru cca15-20 minute; intre timp batem albusurile spuma tare cu un praf de sare, iar la sfarsit adaugam zaharul si mixam pana se topeste .

  Cu ajutorul unu spritz modelam spuma de albusuri deasupra pandispanului si mai dam la cuptor pentru cca 5 minute (atentie sa nu se arda spuma de albusuri).

  Prajiturica se taie cu ajutorul unui cutit inmuiat in apa si doar cand s-a racit complet.

Va doresc pofta buna! :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu capsuni si bezea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu fructe si bezea -reteta nr. 100 !