Pandispan cu capsuni si cacao

de getix in Prajituri, 5 Iun 2011 | 3596 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 8 linguri  zahar
  • 8 linguri faina
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 2 linguri apa minerala
  • capsuni
  • cacao 
Portii: 25
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu capsuni si cacao:

Se separa albusul de galbenus. Albusurile se bat spuma .Galbenusurile se mixeaza bine cu zaharul+ zaharul vanilat si apa minerala pana devin crema. Amestecam usor, prin rasturnare, albusurile cu galbenusurile apoi faina. Din compozitia obtinuta se opresc cateva linguri care se amesteca cu cacao (aproximativ o cana din compozitie). Compozitia obtinuta se pune la copt intr-o tava tapetata cu hartie de copt, deasupra compozitia cu cacao iar apoi capsunile taiate felii.


Se introduce la cuptor cca 20-30min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu capsuni si cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

getix 1

19.06.2011, 08:01

multumesc frumos, dragelor !

mihaelar63 1

16.05.2012, 10:55

La multi ani !!!

getix 1

19.05.2012, 08:26

multumesc !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Pui cu dovlecei en papillote
  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza de vaci si cacao