Prajiturica Joffre

de adellyna in Prajituri, 27 Oct 2014 | 1232 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 250g unt
  • 250g zahar pudra
  • 100g zahar
  • 50g cacao
  • 5 linguri apa
  • 2 linguri faina
  • 1/2 plic praf de copt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajiturica Joffre:

Amestecam pudra de cacao cu zaharul, apa si punem la foc mic. Amestecam pana se topeste tot zaharul


Amestecam untul cu zaharul pudra pana devine o crema, apoi adaugam galbenusurile si crema de cacao obtinuta


Impartim compozitia in 2 (lasam jumatate la rece)


Adaugam faina, praful de copt si albusurile batute spuma


Intr-o tava tapetata turnam compozitia si o bagam in cuptor timp de 30 de minute



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajiturica Joffre" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

dantes 1

28.10.2014, 08:50

Nu e completa

adellyna 1

01.11.2014, 12:22

Este foarte completa!
Sunteti invitat sa o completati, domnule dantes, dar tin sa mentionez ca nu este reteta originala Joffre...de aici si numele de "prajitura", el fiind un tort in general

babi5 1

03.11.2014, 12:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

RETETA RECOMANDATA
Cosulete cu mere " imbatate" :)