Pandispan cu cirese si capsuni

de Criss in Prajituri, 29 Mai 2014 | 5402 vizualizari

 

O reteta de sezon, simpla si rapida.

 

INGREDIENTE

  • 6 oua (ar fi fost suficiente 5, sau ar fi mers o tava mai mare)
  • 6 linguri zahar
  • 6 linguri faina
  • o lingurita praf copt
  • 1 lingura ulei
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • coaja rasa de la o lamaie
  • cirese, capsuni (merge si mai bine cu visine sau caise)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu cirese si capsuni:

Se bat albusurile spuma tare. Se adauga zaharul si vanilia si se bat in continuare pana se topeste zaharul. Se adauga apoi galbenusurile, uleiul, coaja rasa de lamaie si in final, amestecand usor cu lingura, faina si praful de copt.

Se toarna compozitia in tava de tort tapetata cu hartie de copt, se adauga ciresele fara samburi, capsunile si se coace prajitura pana trece testul cu scobitoarea. Se lasa sa se raceasca, apoi se pudreaza cu zahar si se serveste alaturi de o ceasca de cafea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu cirese si capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu cirese