Pandispan cu fructe de vara

de T I M E A in Prajituri, 27 Iun 2012 | 6931 vizualizari

 

Cele mai bune prajituri vara, sunt cele cu fructe, iar pandispanurile cu fructe mai au si avantajul ca se fac foarte rapid!

 

INGREDIENTE

  • Ce am folosit pentru aceasta prajitura gustoasa:
  • - 5 oua
  • - 170 gr zahar
  • - 250 gr faina
  • - 1 plic praf de copt
  • - 1 esenta de vanilie
  • - 100 ml ulei
  • - 4 linguri apa
  • - un varf de sare
  • Fructe:
  • - 400 gr rabarbura
  • - 200 gr caise
  • - 100 gr strugurei rosii
  • - 5 linguri zahar
  • - 2 plicuri zahar vanilat
  • - 2 linguri margarina/unt pentru uns tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu fructe de vara:

Mai intai spalam fructele rabarbura si caisele. Rabarbura trebuie curatata de pielita si taiata in cubulete mici.


Ungem tava cu margarina sau unt, asezam cubuletele de rabarbura si caisele taiate. Presaram zaharul si zaharul vanilat.


Pregatim blatul: batem albusurile cu praful de sare folosind mixerul la viteza mare. Adaugam zaharul mixand in continuare apoi adaugam galbenusurile, esenta de vanilie, apa si uleiul folosind mixerul la treapta mai mica.


La final adaugam faina amestecata cu praful de copt folosind o spatula.


Turnam compozitia obtinuta peste fructe, apoi asezam si fructele noastre mici si rosii :)


Dam la cuptorul preincalzit la 175 grade timp de 30-35 min.


Scoatem din cuptor si lasam sa se raceasca.


Cand s-a racit rasturnam prajitura pe un o plansa.


Taiem felii si servim!


O prajitura - dulce acrisoara perfecta pentru vara!

TIPS-URI

1

Prajitura tinuta la rece este foarte racoroasa datorita fructelor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu fructe de vara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (45)

T I M E A 1

29.06.2012, 11:12

roxana

DIANA B 1

01.07.2012, 12:22

Dezmat , fata

T I M E A 1

01.07.2012, 12:41

onesta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cornuri pufoase cu gem
  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

  • 25

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveti picanti pentru burgeri

de Ksenya 5

la 10:23

Brownie cu mascarpone si piure de dovleac

de oanapl 6

ieri la 22:08

Cheesecake cu caise si oreo

de Rocsi 9

ieri la 21:57

Tocana  de cartofi cu arome de toamna

ieri la 20:22

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu caise