Pandispan cu mere si frisca

de Teo in Prajituri, 28 Noi 2009 | 10784 vizualizari

 

un desert racoritor....

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 12 linguri zahar
  • 6 linguri faina
  • 1 praf de copt
  • 6 linguri de ulei
  • coaja de la o lamaie
  • 1.5 kg mere
  • 1 praf de scortisoara
  • 250 ml frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu mere si frisca:

Se bat ouala cu zaharul, se adauga faina, praful de copt, coaja de lamaie si la sfarsit uleiul. Se tapeteaza tava si se asaza compozitia. Deasupra se razuie merele peste care se imprastie 1 lingura de zahar si se adauga praful de scortisoara. Se da la cuptorul incins pentru 30 min. Dupa ce se raceste se intinde frisca batuta si se rade ciocolata/nuca prajita.


Se da la rece si se taie dupa 1 ora.


Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu mere si frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Teo 1

28.11.2009, 22:53

sa vina, nu-i problema ca zi am pregatit de toate! mai avem bunatati!

Michelle 1

28.11.2009, 23:09

buna prajitura

liana_geicu 1

28.11.2009, 23:23

chiar este buna, fetelor!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

10066 puncte

mihaelar63

6383 puncte

Rocsi

5529 puncte

RODIMUR

5395 puncte

oanapl

4732 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cornuri cu fondant de mere