Pandispan cu morcovi si mere (multicooker)

de Irinukaaa in Prajituri, 27 Iun 2014 | 4846 vizualizari

 

Am fost reticenta cand am auzit de morcovi intr-o prajitura, dar dupa ce am incercat-o mi-am promis ca o voi repeta si alta data! Desert ideal si pentru copii!

 

INGREDIENTE

  • 2 mere
  • 2 morcovi
  • 100g zahar
  • 100ml ulei
  • 100ml suc de portocale
  • 100ml apa minerala
  • 450g faina
  • 1 plic de praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • coaja si zeama de la un lime (sau lamaie)
  • stafide
  • zahar vanilat/ esenta de vanilie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu morcovi si mere (multicooker):

Se curata, se spala si se razuie morcovii si merele (eu le-am bagat in robot fara sa le pasez de tot, doar le-am maruntit).

Se mixeaza uleiul, zaharul, zaharul vanilat pentru cateva minute, dupa care se adauga sucul proapat stors de la o portocala si apa minerala.

Adaugam morcovii si merele maruntite si omogenizam. 

Faina se amesteca cu bicarbonatul si cu praful de copt si apoi se adauga compozitiei initiale. 

Stafidele, coaja si zeama de lime se adauga si ele.

Ungem oala Multicooker cu putin unt, turnam compozitia formata in ea, selectam programul BAKE si temperatura de 150 grade pentru 20 minute si inca 20 minute la 180 grade.

Cand s-a terminat timpul, o scoatem din oala, o lasam sa se raceasca si apoi o pudram cu zahar farin.

Pofta buna!

Reteta inspirata de aici: http://www.bucataras.ro/retete/chec-de-post-cu-morcovi-si-mere-54338.html . Multumesc Ina! Foarte gustoasa prajiturica si adorata chiar si de copil mofturos ca al meu!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu morcovi si mere (multicooker)" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere