Pandispan cu visine

de bucatarimcudiana in Dulciuri, 13 Apr 2011 | 4070 vizualizari

 

combinatie dulce acrisor, te duce cu gandul la vara si iti incalzeste sufletul

 

INGREDIENTE

  • 7 oua
  • 1 cana zahar+ 3 linguri zahar
  • 1+1/2 cana faina
  • un strop de sare
  • zahar vanilat
  • 100 ml.ulei
  • 50 ml.apa
  • 300 gr.visine fara samburi
  • zahar pudra pentru decor
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu visine:

separam albusul de galbenus


albusul il batem spuma cu sarea si cand incepe sa se faca spuma adaugam 1 cana zahar in ploaie, amestecam pana se topeste zaharul


galbenusurile le batem cu zaharul vanilat, uleiul si apa


cele 2 compozitii le amestecam usor, adaugam faina si cu grija, cu ajutorul unei linguri, amestecam prin rasturnare pentru a nu se lasa compozitia


turnam pandispanul intr-o tava tapetata cu hartie de copt(tava mea are dimensiunile de L 40 X l 30 X H 3 )


deasupra pandispanului punem visinile scurse bine de zeama, pe care le tavalim prin zahar tos


dam tava la cuptorul preincalzit, la temperatura medie, pana se rumeneste usor


facem testul cu sobitoarea pentru a verifica daca este bine copt

 

TIPS-URI

1

zaharul pe care il folosim sa tavalim visinile il putem combina cu putina faina

2

am folosit visine congelate de mine de vara trecuta

3

se pot folosi visine congelate din comert, sunt foarte bune

4

puteti folosi o tava cu dimensiunile de lungime si latime mai mici dar mai inalta

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (49)

MotanLaOale 1

15.04.2011, 16:05

bun bun

bucatarimcudiana 1

15.04.2011, 19:16

multumesc motanlaoale

adry88 1

31.05.2011, 21:17

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coaste de miel cu sos si cus-cus

de Ina 7

ieri la 22:22

Negresa din albusuri cu ciocolata si krantz

ieri la 18:46

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

ieri la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

ieri la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

pe 18.01 la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Tort Belle (frumoasa si bestia)