Pandispan cu visine

de Rocsi in Prajituri, 13 Iul 2013 | 14822 vizualizari

 

Un desert mai simplu nici ca se poate. Super pufosenie si cu fructe rezulta un dulce perfect langa o cafea, un ceai sau servit asa simplu!

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 7 linguri zahar
  • 6 linguri faina
  • 3 linguri ulei
  • 7 gr praf de copt
  • 1 praf de sare
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 20 de visine
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu visine:

Prima data scoatem ouale de la rece si le lasam sa fie la temperatura camerei. Visinele le spalam, scoatem samburii si le punem intr-o sita la scurs. Albusurile le mixam cu zaharul pana devin o spuma tare. Galbenusurile le batem cu un tel impreuna cu uleiul. Peste albusuri punem amestecul de galbenusuri, un praf de sare, esenta si praful de copt. La final dam drumul la faina in ploaie si mixam la viteza mica pana obtinem o compozitie spumoasa si aerata.


Ungem o tava de chec cu margarina si o tapetam cu hartie de copt. Turnam compozitia in tava, tavalim visine prin faina si le punem deasupra.


Introducem pandispanul in cuptorul incins si reglam temperatura la 180 de grade. Il lasam la copt cam 25-30 de minute pana ce deasupra se rumeneste frumos. Cand este gata, intredeschidem usor usa cuptorului si o lasam asa 10-15 minute apoi scoatem pandispanul.


Se serveste simplu, pudrat cu zahar , sosuri de fructe sau ce mai doriti!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (53)

Rocsi 1

14.07.2013, 21:20

Timea

RuxyRux 1

15.07.2013, 22:45

Minunat Rocs mic si drag!

Rocsi 1

16.07.2013, 11:02

Multumesc Ruxy

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura de iaurt cu visine si crema de vanilie