Tarta cu piersici

de Dana Cristea - pusikmea in Prajituri, 24 Aug 2010 | 2104 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pt aluatul de tarta:
  • 1 ou
  • 2 linguri de zahar tos
  • faina cat cuprinde
  • piersici
  • pt crema de galbenusuri:
  • 3 galbenusuri
  • 3 linguri de zahar
  • esenta de vanilie
  • pt bezea:
  • 3 albusuri
  • 3 linguri de zahar
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu piersici:

Se bate oul cu zaharul pana isi dubleaza volumul, se adauga faina si se amesteca pana se aduna cat de cat intr-un aluat, apoi se framanta putin.


Se infasoara intr-o folie de plastic si se lasa sa se odihneasca cel putin 10 min.


Se intinde o foaie rotunda si se pune in forma de tarta, o intepam cu furculita din loc in loc si punem felii de piersici deasupra, peste care vom pune crema de galbenusuri pe care o facem frecand galbenusurile cu zaharul, apoi bezeaua si dam la cuptor pana se coace si se usuca bezeaua ( cand tarta este aproape gata lasam usa cuptorului putin intredeschisa, ajutandu-ne de o lingura de lemn).


O dam la frigider pana in momentul servirii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Dryer 2000W grey

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Dana Cristea - pusikmea 1

25.08.2010, 09:05

serveste ela,

nadina73 1

26.08.2010, 01:19

si eu vreau sper ca nu i-ai dat tot la ela

Corinuta 1

26.08.2010, 09:59

mumoasa si gustoasa!5 furci

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gustari cu pasta de avocado si ton
  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta delfin cu capsuni si banane