Pandispan cu briose

de Valclaudia in Prajituri, 22 Feb 2014 | 3336 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-7 briose (tari)
  • 4 oua
  • un praf de sare
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 lingura pudra de roscove
  • 6 linguri zahar tos
  • 4 linguri apa minerala
  • 6 linguri faina proaspat cernuta
  • 1/2 plic praf de copt
  • zahar pudra pentru decor (2-3 linguri)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu briose:

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si doua linguri de zahar.

Galbenusurile se mixeaza cu alte 4 linguri de zaharul + praful de copt pana isi dubleaza volumul.

Adaugam rand pe rand, mixand in continuare la treapta redusa a mixerului, cate o lingura de apa minerala pana incorporam intreaga cantitate.

Presaram zaharul vanilat si punem cate putina spuma de albus si cate o lingura de faina, pana incorporam toata cantitatea.

Turnam jumatate din amestec in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, in care am asezat felii de briose ramase nemancate.

In cealalta jumatate de amestec punem o lingura praf de roscove si turnam peste feliile de briose si partea deschisa de amestec deja aflate in tava.

Dam tava la copt in cuptorul preincalzit pentru 40min (170 grade).

Facem testul cu scobitoarea, daca pandispanul e copt scoatem tava din cuptor si lasam sa se raceasca continutul.

Dupa ce s-a racit pudram cu zahar pudra, portionam si servim.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu briose" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pandispan simplu