Pandispan cu briose

de Valclaudia in Prajituri, 22 Feb 2014 | 1607 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-7 briose (tari)
  • 4 oua
  • un praf de sare
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 lingura pudra de roscove
  • 6 linguri zahar tos
  • 4 linguri apa minerala
  • 6 linguri faina proaspat cernuta
  • 1/2 plic praf de copt
  • zahar pudra pentru decor (2-3 linguri)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu briose:

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si doua linguri de zahar.


Galbenusurile se mixeaza cu alte 4 linguri de zaharul + praful de copt pana isi dubleaza volumul.


Adaugam rand pe rand, mixand in continuare la treapta redusa a mixerului, cate o lingura de apa minerala pana incorporam intreaga cantitate.


Presaram zaharul vanilat si punem cate putina spuma de albus si cate o lingura de faina, pana incorporam toata cantitatea.


Turnam jumatate din amestec in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, in care am asezat felii de briose ramase nemancate.


In cealalta jumatate de amestec punem o lingura praf de roscove si turnam peste feliile de briose si partea deschisa de amestec deja aflate in tava.


Dam tava la copt in cuptorul preincalzit pentru 40min (170 grade).


Facem testul cu scobitoarea, daca pandispanul e copt scoatem tava din cuptor si lasam sa se raceasca continutul.


Dupa ce s-a racit pudram cu zahar pudra, portionam si servim.


Pofta buna!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu briose" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

Lau 1

23.02.2014, 12:11

tiby 1

23.02.2014, 12:28

Cris2711 1

23.02.2014, 17:26

wow

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Bicolora cu cirese